Onze voordelen

Huurders

Saxum & Firmum versimpelt zaken waar huurders bij reguliere huurprocessen tegenaan lopen. Zo kun je via ons écht ontzorgd worden, zodat je bijvoorbeeld na het tekenen van een huurcontract dezelfde dag nog kan wonen in een ingericht huis.

 

Via ons verhuurconcept Refind investeer je als huurder minder bij het betrekken van het appartement. In de vloer- en wandafwerking, basisverlichting, kastruimte is alles al voldaan. Ook gordijnen en een kluis voor pakketjes zijn inclusief. Verder is het energieverbruik erg laag en zijn de gebruikte materialen van een luxe uitstraling.  Kortom, een compleet modern appartement voorzien van alle gemakken.

 

Door slimme toegang en technieken heb je als huurder dus geen last van monteurs en onderhoudsmedewerkers waar je voor thuis moet blijven. Je kan dus in principe direct beginnen met wonen, zonder gedoe. Dat is aangenaam wonen volgens Saxum & Firmum.

Gemeenten

Op locaties waar nu verouderd vastgoed staat zullen moderne, energie-neutrale appartementen komen. Dit zorgt er natuurlijk voor dat de voorheen slechte locatie wordt opgeruimd en wordt aangepast waardoor het weer past bij de omliggende omgeving.

 

De appartementen zijn bovendien volledig klaar voor de toekomst en zijn betaalbaar voor bewoners met een modaal inkomen. Zo komen er dus meer woningen beschikbaar voor een segment dat op dit moment krapte in de markt meemaakt.

Beleggers

Het is interessant voor beleggers met onze concepten te werken. Doordat er een iets hogere huur kan worden gevraagd, zal het rendement hoger zijn. Daarnaast heeft ons model door zijn kwaliteit lage onderhoudskosten en het energieniveau toekomst.

 

Er zal vraag zijn vanuit overheden en gebruikers. Hierdoor blijft de onderneming relevant en biedt de mogelijkheid om waarde en dus winst te creëren.